.

.

TOTS 21

Imatge de família dels regatistes.

Imatge de família dels regatistes.

El Club Nàutic Cambrils participava a la regata Mediterranean Sailing Meeting organitzada pel Club Nàutic El Balís aquest cap de setmana. Una regata amb les classes de vela lleugera open, Optimist, 420, Làser (4.7, Sdt. i Radial), 29er, Techno 293, RS:X i Creuer amb tripulació, a més de vela accessible. Un total de 350 embarcacions i 500 regatistes.

Els regatistes cambrilencs van fer un molt bon paper, pujant set d’ells al pòdium. Primera posició per Món Cañellas en làser radial. Aquest és el segon any consecutiu que es proclama campió en aquesta regata.  A més, va ser primer absolut de la MedSailing.

Primera posició també per Miriam Oliva fèmina làser 4.7, que va ser sisena en la general. En la mateixa classe, Marcelo Cairo era tercer.

També pujaven al pòdium la Carla i la Marta Munté. Les germanes eren primeres fèmines en 29er i segones en la general, tot i que dissabte l’acabaven primeres i Lluís Oliva i Arnau Guillemat, tercers, amb una jornada molt ben plantejada tàcticament. El fort vent de diumenge els hi va fer perdre posicions, quedant elles segones i ells baixant fins la cinquena posició.

Finalment Miguel Cairo era segon del G2 d’Optimist, mentre que Teresa Rodríguez quedava segona de la categoria B d’aquest mateix grup. Fins un total de 37 regatistes cambrilencs són els que hi van prendre part, gaudint de l’ambient i de la regata, molt competitiva i que els ha servit per superar-se un cap de setmana més.