.

El Nàstic ha empatat a dos davant de la Ponferradina. Foto: LFP

El Nàstic s’ha quedat sense el premi gros a Ponferrada després de dominar pràcticament tot un partit on l’equip de Vicente Moreno ha rematat més de vint vegades a la porteria de l’equip local.

La falta de punteria del conjunt grana han condemnat a l’empat final a un Nàstic ferm en el seu desplaçament a les terres del Bierzo.

Vicente Moreno ha buscat tapar el futbol pel centre del conjunt del Bierzo sortint amb tres centrals en una alineació on han desaparegut els extrems habituals dels grana en aquest començament lliga.

El Nàstic ha dominat en una primera part on ha proposat més futbol que el conjunt local.

Al cap de vint-i-sis minuts de la primera una gran assistència de Tejera des del mig del camp cap a l’espai l’ha aconseguit enganxar Naranjo que un cop havia fet el més difícil ha fallat la rematada davant de Roberto Santamaria, enviant la pilota a l’esquerra de la porteria del conjunt castellà.

El mateix Naranjo, que s’ha convertit en el protagonista de l’equip grana en els primers quaranta-cinc minuts, no ha aprofitat tampoc una gran jugada individual.

El davanter grana ha deixat clavat a Alan Baró, central de la Ponferradina, i després no ha encertat en la definició final.

El Nàstic ha seguit perdonant ocasions a la segona part. Primer un pal de Marcos i després una rematada senzilla de Rayco que ha marxat fora per poc han donat la benvinguda a una segona part d’autèntica bogeria tàctica.

La Ponferradina s’ha avançat d’un penal dubtós que ha transformat Yuri i que l’àrbitre ha fet repetir.

A partir d’aquí la pluja de gols s’ha barrejat amb el suau “xirimiri” que queia des de primera hora a Ponferrada.

Una assistència de José Naranjo cap a Xisco Muñoz ha servit perquè el Nàstic empatés. Xisco Muñoz no ha perdonat i tirant de veterania en el dia del seu debut aquesta temporada ha marcat el primer gol del conjunt grana que posava justícia pel qual s’havia vist sobre el terreny de joc.

Poc ha durat l’empat, ja que dos minuts més tard Basha ha tornat a avançar a la Ponferradina amb un xut creuat des de la frontal que no ha atrapat Reina.

El dos a un semblava ja definitiu però els grana no havien dit la darrera paraula. Després de més d’una vintena de rematades, en un xut sense aparent perill d’Álex López ha tocat en Alan Baró i la pilota ha superat a Roberto Santamaria fent el dos a dos, que ara sí que era definitiu.

L’empat deixa els grana en una posició còmode a la classificació i sumant el segon empat consecutiu fora de casa.

La pròxima jornada el Nàstic rebrà a l’Athlètic B al Nou Estadi dissabte a partir de les sis de la tarda.
Els grana buscaran trencar la dinàmica de tres jornades sense guanyar en la que ha entrat l’equip de Vicente Moreno.

La Fitxa:

SD Ponferradina: Santamaria, Seoane, Alan Baró, Ignasi Miquel, Camille, Andy, Jonathan (Basha min65), Dimitro Komchenowski (Alvaro Anton min80), Acoran, Berrocal, Yuri (Pablo Infante min73).

Nàstic: Reina, Calavera, Molina (Xisco Muñoz min62), Pablo, Yago, Mossa, Rocha, Tejera, Rayco, Naranjo (Gal Arel min86), De la Espada (Àlex López min62).

Àrbitre: Pérez Pallàs Ha ensenyat targetes grogues a; Alan Baró per la Ponferradina i a Molina, Mossa,Naranjo pel Nàstic.

Gols: 1-0 Yuri (min 57), 1-1 Xisco Muñoz (min77), 2-1 Basha (min79), 2-2 Alex López (min81)

Estadi: El Toralín 4.176 espectadors.