TOTS 21

Imatge d'arxiu de Beni Álvarez. Foto: Joan Carles Borrachero

Imatge d’arxiu de Beni Álvarez. Foto: Joan Carles Borrachero

Berni Álvarez i Club Bàsquet Tarragona aniran de la mà una temporada més. Club i tècnic han arribat a un acord per allargar un any la vinculació de Berni Álvarez al Club Bàsquet Tarragona. Després d’una temporada 2018/19, en la que el conjunt blau es va proclamar campió del grup C de la Lliga EBA i va disputar la fase d’ascens a LEB Plata, el CBT s’assegura que Berni Álvarez lideri un any més el primer equip des de la banqueta blava.

L’entrenador tarragoní complirà la seva novena temporada consecutiva al capdavant del primer equip del CBT. “Em sento motivat, amb ganes de treballar i de fer-ho bé”, assegura Berni. “Després de la gran temporada que hem fet i de quedar-nos a les portes, tinc ganes de tornar-ho a intentar. Espero que puguem mantenir la base de l’any passat per poder fer una bona temporada i seguir comptant amb els jugadors joves”.

Berni Álvarez es troba actualment concentrat amb la Selecció Espanyola U20 masculina, que disputarà l’Eurobasket a Tel-Aviv (Israel), del 13 al 21 de juliol. “Estic en un procés d’aprenentatge constant amb la selecció, i són conceptes que també vull aplicar al CBT i començar a treballar amb l’equip”, finalitza el preparador blau. L’entrenador de l’Ibersol CBT forma part del cos tècnic del seleccionador Joaquin Prado i hi participa en qualitat d’entrenador ajudant.