.

.

TOTS 21

20151117_112604

Ferran Bel i Carles Pellicer al balcó del Mediterrani. Foto:Cedida

Democràcia i Llibertat ha presentat a Tarragona els seus candidats a les llistes a les eleccions del 20 D pel Congrés i el Senat

Aquest matí Democràcia i Llibertat, la formació composta per Convergents, Demòcrates de Catalunya i Reagrupament, a les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’ Ebre, ha presentat els seus candidats a les llistes de les properes eleccions del 20 D al Congrés i el Senat.

El cap de llista al Congrés per Tarragona, i alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha puntualitzat que un dels objectius del seu grup a Madrid serà reivindicar i “defensar plenament”, l’ esperit del 27 S, alhora que “mentre seguim formant part d’Espanya, treballar per resoldre les mancances i necessitats del territori; com han fet fins ara els nostres antecessors”.

Bel ha destacat la feina realitzada per Jordi Jané, anterior diputat al Congrés durant dues legislatures, i actualment Conseller d’Interior en funcions. Ha subratllat d’ ell “ la seva constància , dedicació i continua presència del territori en la defensa de temes de transcendència, com el Corredor del Mediterrani, el desdoblament de l’ N-340 o l’ execució de l’ A27”.

Per la seva part Carles Pellicer, alcalde de Reus, que encapçala la llista de Democràcia i Llibertat al Senat, ha destacat que des de la seva tribuna el seu grup parlamentari “treballarem per donar continuïtat a la tasca realitzada pels nostres antecessors, i defensarem totes i cadascuna de les necessitats del territori; prioritzant tot allò que millori la qualitat de vida de les persones”.
La llista de Democràcia i Llibertat per a les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’ Ebre està formada per les següents persones:

Congrés
1. Ferran Bel Accensi
2. Mercè Dalmau Mallafré
3. Mar Vázquez Oliveros
4. Joan Güell Serra
5. Oriol Vázquez Tarrida
6. Núria Balagué Raga

Suplents:
1. Manuel Moya Molya
2. Dolors Farré Cuadras
3. Cristina Guzman Roset
4. Ramon Sabaté Montagut
5. Sergi Masip Masip
6. Josep Plana Monné
7. Agnès Farré Cañellas
8. Jordi Carbonell Vives
9. Sara Gil Llombart
10. Enric García Carmona

Senat
1. Cales Pellicer Punyed
S1 Ima Mis Cabelza
S2 Robert Valentí Gras Sirisi
2. Annabel Marcos Vilar
S1 Joan Pere Gómez Comes
S2 Teresa Moya Giné
3. Joan Maria Basora Robert
S1 Juan Carlos García Vaqué
S2 Elisenda Barceló Olivé