.

.

TOTS 21

 Patrick Thomas, CEO de Covestro

Patrick Thomas, CEO de Covestro

Bayer MaterialScience ha passat a ser avui una empresa independent i passa a dir-se Covestro. L’objectiu és que l’empresa cotitzi en Borsa, com a molt tard, a mitjans de 2016 i centrar-se en el negoci de ciències de la vida. El pla de convertir Bayer MaterialScience en una empresa independent es va anunciar a setembre de 2014.

L’empresa, ubicada al polígon químic sud de Tarragona, serà, no obstant això, filial al cent per cent de Bayer AG.

Amb el nom de Covestro neix a partir d’una combinació de paraules que reflecteixen la identitat de la nova companyia. Les lletres “c” i “o” provenen de la paraula col·laboració, mentre que “vest” significa que la companyia compta amb una gran inversió en fabriques amb tecnologia d’última generació. Les lletres finals “stro” reflecteixen que es tracta d’una empresa fort, tant en el que respecta a la seva posició en el mercat com el que respecta en el seu equip.

El logotip de Covestro

El logotip de Covestro

“La independència ens permetrà potenciar els nostres punts forts amb més rapidesa, eficàcia i flexibilitat davant la competència mundial”, ha dit Patrick Thomas, CEO de Covestro. Al seu moment, quan es va anunciar el canvi de nom, ja va afirmar que “Covestro representa una nova direcció i un futur brillant per una empresa impulsada per a la innovació. Som una companyia que compta amb una forta gestió i experimentada, un demostrat historial d’excel·lència i una compromís ferm per crear valor afegit. Comptem a un equip de professionals lleials i dedicats en els que confiem per contribuir al nostre èxit futur.” El nom és part de la identitat corporativa de Covestro, que inclou una imatge de marca i plena de color.