.

.

TOTS 21

Barreiro estarà uns 15 dies de baixa. Foto: Nàstic

A les portes d’una veritable final, el tècnic del Nàstic, Juan Merino, haurà de fer front fins a set baixes de cara l’encontre de dissabte (18h) contra un rival directe. La infermeria s’ha omplert  després del partit contra el Mallorca amb cinc futbolistes. A més, Merino també tindrà dos baixes més per sanció.

Les proves efectuades entre dilluns i dimarts a Manu Barreiro i Levy Madinda han confirmat que cap dels dos jugadors estarà disponible de cara dissabte. El cas més preocupant és el del gabonès, que pateix una lesió fibril·lar de grau dos al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Com a mínim, i depenent de l’evolució, Madinda estarà unes tres setmanes de baixa.

Manu Barreiro tampoc arribarà a temps per dissabte, però la seva lesió és menys greu que la de Madinda. El davanter gallec té una lesió fibril·lar de grau 1 a l’adductor esquerre. El termini de recuperació podrien ser uns 15 dies, però sempre depenen de la evolució.

Luismi ja entrena amb el grup

El comunicat mèdic del Nàstic ha deixat, però, una bona notícia. Luismi ja està en la recta final de la seva recuperació, i de fet, aquesta setmana ja combinarà la readaptació amb els entrenaments amb el grup. Luismi podria apuntar de cara el partit del Getafe, o com a molt tard, en el derbi contra el CF Reus.

Els altres dos lesionats són Miguel Ángel Cordero, que encara treballa al marge dels seus companys per recuperar-se de la lesió al bíceps femoral, que es va produir en el partit contra l’Elche. Djtei, que té difícil tornar a jugar aquesta temporada, també segueix amb el treballs de fisioteràpia i tractament.

Així doncs, el tècnic Juan Merino tindrà fins a set baixes de cara dissabte. Els lesionats Manu Barreiro, Madinda, Luismi, Cordero i Djetei, a més dels sancionats Mossa i Juan Muñiz.

Joan Castell