.

.

TOTS 21

Ballesteros i Pellcier, donant-se de la mà

Enterrada la guerra entre Tarragona i Reus per la capitalitat del Camp de Tarragona nascuda arrel de la intenció del tripartit de la Generalitat de ressuscitar les vegueries, els alcaldes de Tarragona i Reus semblen decidits a refundar un ‘esperit de la Boella’ i estrènyer relacions. Acabada la batalla de campanar entre els dos consistoris, i probablement amb la certesa també que una cosa com la capitalitat no es pot discutir, s’obra ara una nova fase.

El proper dilluns, 2 de juny, es crearà la primera comissió bilateral Tarragona-Reus a Casa Canals. Es tracta d’una reunió de treball entre els dos alcaldes, Josep Fèlix Ballesteros i Carles Pellicer, i els seus equips de govern per traçar sinèrgies en temes comuns de les dues ciutats i per garantir l’eficàcia i coordinació, informa l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquesta comissió és “consolidar una estructura de diàleg permanent entre Tarragona i Reus i garantir l’eficàcia i la coordinació entre les dues ciutats”.

Per aquest motiu, integraran la comissió bilateral els regidors d’Urbanisme, Mobilitat, Ocupació i Treball, Turisme, Cultura, Patrimoni, Serveis Socials i Esports, d’ambdós ajuntaments. Els temes que es tractaran són tan amplis que faran referència a Empresa i Ocupació, Mobilitat i transport, Cultura i Festes, Turisme i Patrimoni, Serveis Socials, Habitatge i Infraestructures, i Esports.