.

.

TOTS 21

Ballesteros té clar que s'està dins de termini en el projecte dels Jocs. Foto:Roger Segura

Ballesteros té clar que s’està dins de termini en el projecte dels Jocs. Foto:Roger Segura


L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha mostrat tranquil i confiat en que la renúncia de la UTE de Dragados, Garcia Ribera i Rubau per fer el Pavelló dels Jocs no suposarà cap entrebanc important en el termini d’execució del projecte.
Ballesteros ha estat contundent “Si m’ho haguéssiu preguntat ahir us hauria dit que ja veurem demà, però com que m’ho pregunteu avui us dic que no passa res. La Generalitat ja ha adjudicat les obres a la segona UTE i per tant com a molt anirem unes setmanes tard però tenim marge”.
L’alcalde s’ha mostrat convençut que aquesta segona UTE formada per Calaf, Sau i Copisa tirarà endavant el projecte. Aquesta unió d’empreses té un mes de coll per decidir si executa l’obra després de l’execució immediata per part del Govern català.
El projecte té un pressupost de 8,1M d’euros i un marge de construcció d’onze mesos i mig. El Govern català ha escurçat el termini legal per acceptar el projecte que era de dos mesos per estar dins dels temps marcats.
Josep Fèlix Ballesteros s’ha mostrat en tot moment segur de què el projecte no trontolla i no ha entès la renúncia de les primeres empreses assignades per fer el projecte.