.

.

TOTS 21

L'alcalde Ballesteros, molest amb la denúncia de la CUP.

L'alcalde Ballesteros, molest amb la denúncia de la CUP.

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha sortit al pas de la denúncia interposada per la CUP a la Fiscalia, per tal que s’estudïin presumptes irregularitats en el contracte de la brossa entre el consistori tarragóni i l’adjudicatària, Fomento de Construcciones y Contratas. El batlle ha volgut rebaixar la polèmica argumentant que “tot és legal, tot és perfecte” en relació al contracte en qüestió.

Ballesteros es mostra confiat d’una resolució favorable del cas atès que “tots els informes són favorables i positius”. En aquesta línia, afegeix, “tot s’ha fet segons la llei i per tant no hi ha d’haver cap problema”. L’alcalde de Tarragona considera que la CUP és “lliure” de portar el cas “allà on vulgui”, ara bé, també ha volgut deixar clar que “no m’agrada que es judicialitzi la política, ni es polititzi la justícia”.

Sobre l’increment del preu del contracte de la brossa amb FCC –per sobre de l’1%, i malgrat les consideracions de l’interventor que ho desaconsellaven, atès que podrien vulnerar els principis de lliure concurrència, segons ha denunciat la CUP–, Ballesteros també ha volgut treure ferro a l’assumpte i ha reiterat que “tot s’ha fet de forma correcta”.

Mentrestant, des del PP ironitzen en relació a la denúncia de la CUP i CiU es manté al marge del debat.

Joan Marc Salvat