Balanç positiu en el simulacre d’emergències programat pel parc aquàtic de la Pineda

Un moment del simulacre

Fa pocs dies, més de 200 persones van participar en el simulacre d’emergències que, com cada any i a principis de temporada, organitza per l’interior de les seves instal·lacions el complex aquàtic de la Pineda.

Coordinat pel director de “Aquopolis”, José Mª Claver, y pel director de Seguretat del parc, Òscar Elgarrista, el simulacre va consistir en l’aplicació de mesures a partir de l’aparició d’un núvol tòxic a la zona.

L’objectiu era posar en pràctica una situació d’emergència simulada en un entorn de treball real, amb l’objectiu d’entrenar i posar en pràctica les mesures i procediments d’actuació en aquests tipus de successos.

Amb la participació també de la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vila-seca, Manuela Moya, els 121 joves estudiants i professors de 4r curs d’ESO dels instituts Ramon Barbat i Vila-seca i el centenar de personal divers del parc aquàtic que participaren en el simulacre, van seguir amb ordre i celeritat les indicacions marcades pels responsables de seguretat.

Una cop activada l’alarma es va iniciar el desallotjament de les àrees del parc per tal de ser traslladats a les zones de confinament ubicades a l’entrada del parc aquàtic, concretament a la zona de vestidors, a la zona d’administració i a la part posterior de les graderies del dofinari.

Des de la direcció del parc es va valorar molt positivament aquest simulacre que va finalitzar amb una reunió de tots els participants per tal d’intercanviar opinions sobre l’experiència realitzada.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *