.

.

TOTS 21

Imtge d’arxiu del Palau d’Esports.

Avui a les 12 del migdia, a través del web de l’Ajuntament de Tarragona (tarragona.cat) es podran adquirir les entrades per gaudir de la Lliga Nacional Catalana AON 2022, es tracta d’ abonaments per veure els tres partits (semifinals i final). Aquests abonaments tenen un preu de 10€ per als membres dels clubs de la ciutat i 20 € per al públic en general.  

La Lliga Nacional Catalana AON 2022 ACB tornarà a jugar-se, 27 anys després, a la ciutat de Tarragona. El Palau d’Esports Catalunya serà l’escenari, dimarts 20 i dimecres 21 de setembre, d’aquesta 43a edició, corresponent a la temporada 2022-23. Com a la darrera campanya, la competició adoptarà novament el format de final a quatre (semifinals i final) i comptarà amb la participació del Bàsquet Manresa, el Barça, el Joventut Badalona i el Bàsquet Girona.

Les semifinals tindran lloc dimarts 20 de setembre i enfrontaran el BAXI Manresa contra el Joventut de Badalona i el Barça amb el Bàsquet Girona. Els guanyadors d’aquests partits es classificaran per a jugar la Final, que tindrà lloc el dimecres 21 de setembre. 

Enllaç directe a la venda d’entrades: https://activitats.tarragona.cat/lliguescatalanesaon

Redacció