Cashalada cia, el proper dissabte a l’Estiu a la Pedrera de Roda

Cashalada neix de les necessitats artístiques de Noèlia Pérez, actriu i cantant de gran experiència en teatre i televisió, i Josep Zapater, músic polifacètic.

El duet Cashalada cia portarà el proper dissabte a Roda de Berà la seva obra ‘Two ladies or not two ladies’, una tragicomèdia plena d’humor, gamberrisme i tendresa.

Serà a partir de les deu de la nit a la Pedrera de l’Elies dins del programa cultural d’Estiu a la Pedrera, el qual afronta la seva sisena setmana amb una previsió d’aforament complet, després dels èxits recollits durant les passades setmanes.

L’espectacle és un cabaret musical únic, contundent i suggerent de teatre i música en directe que tanca dins seu una emotiva relació humana. Està escrit i dirigit per Noèlia Pérez, protagonista juntament amb Josep Zapater, i conta una història única, amb música en directe de U2, The Beatles, John Kander o Charles Dumont, reinventant cançons com ‘Yesterday’, ‘Bésame mucho’, ‘Rian de Rian’ o ‘Moon River’, a més de composicions pròpies.

Cashalada cia va néixer de les necessitats artístiques de Noèlia Pérez, actriu i cantant de gran experiència tant en teatre com en televisió, i Josep Zapater, músic polifacètic i guanyador del premi de l’AAPV millor composició musical per Els Contes dels Grimm de Anem Anant i actor tant de teatre com d’òpera. Encara que es van conèixer al 2007 en un espectacle de dansa i teatre, va ser al 2015 quan es van retrobar i van crear aquest reeixit tàndem.

 

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *