.

.

TOTS 21

Cartell del concurs de curmetratges PeTitsCURts 2020

Els concurs de curmetratges PeTitsCURts 2020 de Castellvell del Camp tindrà lloc enguany entre el 18 i el 20 de juliol. Hi ha temps per a participar-hi fins aquest divendres, 17 de juliol, a les 24 hores.

El concurs PeTitCURtS pretén donar una oportunitat a qualsevol realitzador o realitzadora, que vulgui participar en el Festival amb un curtmetratge gravat i editat en un termini màxim de 48 hores i en català i que enguany tindrà lloc entre el 18 i el 20 de juliol de 2020.

Les bases indiquen que hi pot participar qualsevol persona o grup de persones sempre i quan s’hagin inscrit prèviament al concurs. Per a fer la inscripció cal fer-ho des de la web de VISUAL, www.visualfestivalcurtmetratges.com, amb el nom, cognoms, població, telèfon mòbil i e-mail de la persona o persones que vulguin participar en el concurs fins a les 24:00 hores del divendres 17 de juliol de 2020.

La inscripció és gratuïta. En el cas de menors de 18 anys que participin com a realitzadors/directors caldrà emplenar a més a més el full d’autorització dels pares i/o tutors i enviar-lo adjunt a la inscripció. Sense aquesta autorització els menors de 18 anys no hi podran participar.

Un cop inscrits, els participants rebran una confirmació de la seva inscripció per e-mail. Correspon al participant fer el seguiment d’aquesta
confirmació.

La temàtica del PeTitCURt és lliure, però VISUAL facilitarà un motiu que s’haurà d’incloure en el PeTitCURt de manera protagonista o no, però
haurà de tenir una relació directe amb el film, be sigui mitjançant el guió o les imatges. Aquest motiu serà comunicat als inscrits, el dia 18 de
juliol a les 9:00 hores. Tambè és penjarà a la web de VISUAL aixì com a la resta de xarxes socials on VISUAL està present.

Els participants tindran 48 hores per gravar, editar i entregar el PeTitCURt. Els participants hauran de disposar de tot l’equip tècnic i humà per a realitzar el curtmetratge, fins les 9:00 del dia 20/07/2020.

El PeTitCURt en cap cas excedirà els 3 minuts de durada -crèdits inclosos- i pot ser manipulat digitalment amb els elements tècnics i artístics que es creguin necessaris.

Cal fer arribar el PeTitCURt al Comité organitzador abans de les 9:00 hores del dilluns dia 20 de Juliol de 2020. Per això cal allotjar el PeTitCURt a través d’un Youtube personal, Vimeo o similar i tramete el link per e-mail a visualfestivalcurmetratges@gmail.com.

L’autor o autors mantindran el seu dret intel·lectual i serà la seva responsabilitat que no estiguin sotmesos a cap responsabilitat legal i que no existeixin drets a tercers.

Premis: un primer premi de 150 €, un segon premi de 100€, un tercer i quart de 50 € cadascun ambdós atorgats per un jurat professional i un premi del públic consistent en un lot de productes de l’Agrobotiga.

L’exposició de les obres i la votació del públic és farà en la sessió de Cinema a la Fresca del dins els actes de la Festa Major 2020, diumenge 26 de juliol de 2020.

El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic el dia 30 de juliol de 2020 a les 21:00 a Cal Baranxó.