.

.

TOTS 21

L’exposició proposa a l’espectador un recorregut visual pels fets més rellevants ocorreguts a les comarques tarragonines entre l’1 de setembre de 2020 i el 31 d’agost de 2021.

 

Fins al 15 d’octubre es pot visitar a la Sala Fortuny del Centre de Lectura

 

La Sala Fortuny del Centre de Lectura de Reus acull fins al 15 d’octubre de 2022 l’exposició “Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona”, que recull les 40 fotografies presentades a la segona convocatòria de la categoria Fotoperiodisme Camp de Tarragona. Aquesta categoria forma part del XXXIV Premi de Periodisme Mañé i Flaquer (2021), organitzat per l’Ajuntament de Torredembarra i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració del Port de Tarragona.

L’exposició, produïda pel Port de Tarragona, proposa a l’espectador un recorregut visual pels fets més rellevants ocorreguts a les comarques tarragonines entre l’1 de setembre de 2020 i el 31 d’agost de 2021: els estralls del temporal Filomena, la destrucció del foc a la Conca de Barberà, la convivència entre indústria i turisme, les reivindicacions de la ciutadania, el retorn de l’activitat castellera o les noves rutines sorgides de la pandèmia, entre d’altres.

En total, comprèn 40 fotografies capturades per 13 fotoperiodistes: Marc Colilla, Ariadna Escoda, Carles Esporrín, Alícia Fàbregas, Santi Iglesias, Xavi Jurio, Marc Lladó, Anna Lofi, Tjerk van der Meulen, David Oliete, Jordi Jon Pardo, Laia Solanellas i Núria Torres. La imatge guanyadora d’aquesta segona edició va ser “L’incendi que s’acosta” (Xavi Jurio) i, les finalistes, “Segona Onada” (Carles Esporrín) i “Trapezi” (Tjerk van der Meulen).

La mostra de fotoperiodisme arriba al Centre de Lectura de Reus després de l’èxit de públic assolit al Tinglado número 2 del Port de Tarragona, on ha registrat gairebé 1.500 visites