.

.

TOTS 21

Arriba enguany de nou a Creixell la setena edició del CASTANYALOWEEN. Es tracta d’una iniciativa sorgida fa uns anys dels membres de les diferents associacions i entitats culturals del municipi.

De la mà de la colla del Ball de Diables de Creixell va neixer aquesta activitat que sempre ha tingut molt bona acollida entre els creixellencs i la gent dels municipis veïns.

Es tracta de celebrar simultàniament la Castanyada, tradició catalana nostrada i també el Halloween, festa tradicionalment anglosaxona. D’aquí vé el nom que es va donar a aquesta festa: CASTANYALOWEEN, una paraula que barreja els dos conceptes.

Enguany participen d’aquesta activitat el Ball de Diables de Creixell, la colla dels Picarols de Creixell, l’AMPA de l’Escola Les Eres de Creixell, el grup Les Orenetes de Creixell i la regidoria de Festes de l’ajuntament de Creixell.

El programa és el següent:

DIMARTS 31 D’OCTUBRE

18:00h. TRUC O TRACTE. Inici a la Plaça Major.

20:00h. «TERROR» al Casal Municipal. Sessió infantil amb berenar i després pel-lícules de terror fins a la matinada. Servfei de Bar amb begudes i entrepans.

DISSABTE 4 DE NOVEMBRE

17:00h. Inflables i Pintacares

22:00h. Passatge del terror. Inici a la rambla de les Moreres. Preu: 1€ majors de 12 anys.

Servei de Bar amb beguda i entrepans (Alumnes 6é)