.

.

TOTS 21

Des de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola La Bòbila de Cambrils s’ha posat en marxa, des de la primera setmana d’escola, el BiciBús. Segons informen des de l’entitat en nota de premsa, aquesta modalitat sostenible de transport escolar tindrà lloc tots els divendres del calendari escolar i el trajecte serà de l’antiga estació de tren del Barri de l’Estació fins a l’Escola La Bòbila, amb una parada en l’Av. Baix Camp cantonada Av. Passeig St. Joan Baptista.

El BiciBús únicament tindrà recorregut d’anada a l’escola, sortint a les 8:40 per tal d’arribar a temps per tots els grups donada l’entrada esglaonada per motius Covid-19.

Aquesta iniciativa “és un petit pas per visualitzar la gran quantitat de famílies que opten per aquest transport, més saludable i sostenible. Amb el temps ens agradaria poder optar per tenir diferents línies cap a la nostra escola, des de barris o punts de sortida diferents. Així com convidem a altres escoles i associacions de famílies a promoure aquest transport”, afirmen des de l’associació.

“Cambrils és una ciutat amiga de la bicicleta i creiem que també és una bona forma de reivindicar més carrils bici dins els diferents barris, així com la limitació de vehicles en horaris escolars”, conclou.

Redacció