.

.

TOTS 21

 Josep Vidal, de Les Coques, un dels 21 restaurants que prenen part a aquesta iniciativa

Josep Vidal, de Les Coques, un dels 21 restaurants que prenen part a aquesta iniciativa

La resposta a Tarragona Restaurant Wine, en aquests dies enrere abans de començar, està fent bones les previsions més optimistes. Així, molts restaurants ja superen de llarg el centenar de reserves i alguns freguen les 200.

Avui dimecres 19 de març es dona el tret de sortida a la segona edició d’una promoció gastronòmica, organitzada per Makro i la Cambra de Tarragona, que s’ha definit com un excepcional viatge de sensacions, sabors i textures. 13 vins i caves excel·lents, procedents de les DO’s de les Comarques de Tarragona, podran ser gaudits en el marc de les propostes culinàries sorgides dels fogons dels més destacats restauradors de casa nostra.

Uns restaurants que han preparat uns sorprenents menús ideats per maridar amb el bo i millor de les Denominacions d’Origen Cava, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta. Vet aquí la diferència, menús que mariden amb vins i no pas vins que mariden amb menús.

I és que els vins, els productes tarragonins de proximitat per excel·lència, són els protagonistes de Tarragona Restaurant Wine 2014. S’han escollit vins excel·lents, procedents de territoris capaços d’oferir algunes de les millors creacions del món.

Per prendre part en aquesta cita gastronòmica cal només reservar taula, per dinar o sopar, en algun dels restaurants que participaran a la promoció. Tots ells oferiran un menú excepcional a un preu únic de 17 euros (IVA inclòs). Acompanyat pels vins excel·lents a un preu únic la copa de 1,90 euros (IVA inclòs). Els vins se serviran en copa Riedel.

Val a dir que es preveu superar les xifres de la primera edició quan es van servir més de 40.000 copes i més de 16.000 menús.