.

.

TOTS 21

Arantxa Sagardoy, amb la regidora de Cultura, Begoña Floria, anunciant avui l'adéu. Foto: Mauri

Després de set anys de Residència als escenaris de la ciutat els directors de la Companyia Sagardoy/Bravo Plan B han hagut de prendre aquesta decisió degut a raons econòmiques.

PlanB estava co-finançat per la Generalitat, Repsol, els beneficis dels propis espectacles i un 30% dels costos els assumia l’Ajuntament de Tarragona. En 2013 es va acordar una quantitat a finançar i enguany aquesta s’ha vist reduïda a la meitat.

Des de la companyia han explicat avui que durant la seva trajectòria han aconseguit el seu principal objectiu que era portar el nom de “fet a tarragona” a l’estranger. En aquests 7 anys d’activitat s’han fet 27 espectacles i s’ha aconseguit una assistència de 9.000 espectadors.

La ballarina i directora de la companyia, Arantxa Sagardoy, ha dit en roda de premsa que amb el pressupost d’enguany era “molt difícil”  garantir la qualitat de les representacions. Ha afegit, però, que PlanB no cessa les activitats i continuarà els seus projectes fora de Tarragona en territori nacional i internacional.

La companyia ha volgut agrair el suport de l’Ajuntament des de l’alcaldia i l’àrea de cultura i de tots els seus assistents.