TOTS 21

El president del Govern defensa mantenir les restriccions fins que se superi la cinquena onada. Foto: ACN

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha descartat reobrir l’oci nocturn més enllà de les 00:30 hores de la matinada abans de l’inici del curs escolar. En una entrevista a TV3, el cap del Govern ha argumentat que el «gran repte» és superar la represa de les classes, el 13 de setembre, i aprofitar la vacunació: «Superem l’inici del curs i deixem passar unes setmanes», ha afegit. Així, Aragonès defensa que l’oci nocturn continuï sense ampliar la seva franja horària, i ha sentenciat que no se n’han d’aixecar les restriccions fins que no s’hagi descongestionat l’àmbit assistencial: «Quan hi va haver un intent d’obertura va haver-hi un augment dels contagis. Encara estem en la cinquena onada», ha subratllat.

(Aquesta notícia substitueix la publicada a les 10:15 hores. L’horari correcte son les 00:30 hores i no les 1:30 hores. La notícia original ja ha estat modificada).

Aragonès ha descartat així la reobertura immediata de l’oci nocturn, més enllà de l’horari ja permès fins ara: les 00:30 hores. El president considera que cal protegir l’inici del curs escolar i, en tot cas, setmanes més tard plantejar-se l’aixecament de restriccions.

D’altra banda, Aragonès ha apuntat que abans de Nadal cal enllestir diverses renovacions com ara la de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

ACN