TOTS 21

Emili Rivelles, Ara Tarragona, durant la reunió de polítics i entitats en favor del servei 24h d'hemodinàmica

Emili Rivelles, Ara Tarragona, durant la reunió de polítics i entitats en favor del servei 24h d’hemodinàmica

Ara Tarragona continua treballant en propostes “per aconseguir millorar la ciutat en tots els seus aspectes”. El partit municipalista posa sobre la taula el cas del sector sanitari, un dels més agreujats en l’actualitat a Tarragona i dels que requereixen més feina. Des d’Ara Tarragona denuncien que, degut a les retallades del govern, “els serveis sanitaris de la ciutat es troben sota mínims”, posant en relleu la situació que viu l’hemodinàmica a la ciutat i el no servei de 24 hores.

L’Emili Rivelles, president d’Ara Tarragona, ha exigit fer “ús d’una lògica que altres partits ja han guardat al calaix” recordant que és necessària una unitat d’hemodinàmica “que funcioni les 24 hores del dia”, amb la consegüent reobertura d’habitacions, millora en trasllats i contractar més personal sanitari. D’aquesta manera, els municipalistes reclamen un servei a ple rendiment amb l’objectiu de “vetllar pels tarragonins i la seva qualitat de vida”.

Després d’haver assistit a la reunió convocada per la Coordinadora d’Entitats de Tarragona i posicionar-se en favor de les 24 hores, Ara Tarragona farà presència el proper divendres 16 de gener a la manifestació convocada a Tarragona en favor del servei complet d’hemodinàmica a Tarragona.

Rivelles ha sentenciat que “Tarragona necessita el seu hospital amb tota plenitud de serveis”, recordant que des d’Ara Tarragona “lluitaran per una ciutat excel·lent per viure-hi, cosa que implica aprovar l’examen de la sanitat territorial”.