.

.

TOTS 21

Prop d'un centenar de persones es van citar ahir a la Cambra de Comerç

El partit polític Ara Tarragona, seguint amb l’objectiu de consolidació i creixement del nou moviment municipalista, va celebrar, aquest dijous 11 de desembre, la seva primera trobada de simpatitzants i amics a la Cambra de Comerç de Tarragona.

La presència de quasi un centenar de persones que van omplir la sala d’actes va servir per iniciar un seguit de xerrades/col·loqui temàtiques que es duran a terme, progressivament, fins al proper 24 de maig, dia de les eleccions municipals a l’Ajuntament de Tarragona.

El president de l’Ara Tarragona, Emili Rivelles, ha assegurat que tot i que la nova formació no té cap experiència política prèvia “sí que tenim experiència en la gestió i moltes ganes d’aplicar-la en aquesta ciutat que estimem”, sempre sota uns principis molt sòlids i inamovibles com “la transparència, la transversalitat, l’eficàcia, l’eficiència i un treball col·laboratiu”.

L’Ara Tarragona pretén elaborar un programa conjunt amb el suport i consens dels habitants de la ciutat per, d’aquesta manera, amb les inquietuds i la col·laboració conjunta “fer renéixer Tarragona i que no perdi la seva llum característica que la fa única”.