.

.

TOTS 21

El nou local d'Ara Reus es va omplir ahir a la tarda. Foto: Cedida

El nou local d’Ara Reus es va omplir ahir a la tarda. Foto: Cedida

Ara Reus ja té oberta la seva seu electoral. Aquest dilluns, 20 de març, s’ha inaugurat el local, ubicat al número 11 del carrer de Sant Joan, amb la presència d’un gran nombre d’assistents.

S’obre amb un doble objectiu: per una banda, que sigui un espai de trobada entre els simpatitzants i militants del partit municipalista i, per l’altra, que esdevingui un indret proper on poder atendre els ciutadans de Reus, ja sigui per conèixer més sobre Ara Reus, mostrar les seves inquietuds, exposar dubtes i qüestions vers la ciutat o aportar els seus suggeriments, entre d’altres.

El candidat a l’alcaldia d’Ara Reus, Daniel Rubio, ha expressat que es tracta d’un local “per a tots els reusencs”. “És un espai que ens permet estar a prop de la ciutadania en un lloc privilegiat de la ciutat, al km 0”, ha dit.

La nova seu electoral d’Ara Reus comptarà regularment amb la presència del candidat Daniel Rubio Angosto, així com d’altres membres de la candidatura. Estarà oberta de dilluns a divendres de 10 a 12.30 i de 17 a 19.30 hores, i els dissabtes de 10 a 12.30 hores.