TOTS 21

Cartell anunciador del concert

Tots els divendres de juliol, la Canonja surt a la fresca per gaudir d’espectacles culturals molt variats. Aquest divendres 16 de juliol és el torn del jazz. L’espai, com sempre, l’hort del mas de l’Abeurador, un lloc emblemàtic que es converteix en un escenari perfecte per gaudir de les nits d’estiu.

Jordi Sans & The Souls i Jazz Noir ens presenten una proposta creativa, amb frescor i elegància, que explora la música que conflueix al voltant del jazz des d’una perspectiva contemporània. Una música amb estil, desenfadada amb la que a partir d’una selecció de les millors BSO del cinema negre (la majoria d’elles en estil jazzístic en la seva BSO) viatjarem per emblemàtiques obres del setè art com Casablanca, The Third Man, Perry Mason, Harlem Nocturne, James Bond o Blue Velvet entre d’altres. Amb una menció especial al mestre Henry Mancini, revisant obres seves com Peter Gunn o The Pink Panther. Així doncs, es tracta d’una perspectiva des de la vessant musical d’aquest gènere fosc i sensual, amb reminiscències dels anys 50’s, que ens portarà a una època gloriosa del cinema… i de la música!!!

Les invitacions es poden adquirir a la web de codetickets i de manera excepcional al Castell de Masricart. L’aforament és limitat.