TOTS 21

Concert d’Anna Ivori. Foto: Cedida

Les Festes d’Estiu segueixen el seu curs i s’encaminen cap a un dels moments àlgids de la celebració, que arribarà dissabte a la nit amb el concert en directe i en acústic de l’ex cantant de Duncan Dhu, Mikel Erentxun.

L’acte tindrà lloc a les 22 hores, a la pista coberta del CEM (Complex Esportiu Municipal) i seguint tots els protocols antiCovid vigents. L’artista basc estarà a la Pobla des d’unes hores abans, per realitzar les habituals proves de so i, immediatament després, celebrarà una trobada amb un
selecte grup de convidats. En concret, amb quatre persones que l’Ajuntament determinarà mitjançant sorteig entre totes aquelles persones que adquireixin la seva entrada per al concert abans d’aquest proper dijous, 15 de juliol.

D’entre totes les persones que compleixin el requisit, l’Ajuntament seleccionarà dos guanyadors, que podran accedir a la trobada acompanyats d’una altra persona, conformant així el grup de quatre privilegiats que gaudiran de la trobada amb Mikel Erentxun.

La venda d’entrades estarà activa fins divendres, al Casal Cultural, de 9 a 13 h i de 17 a 20 h, així com també el mateix dia del concert, a la taquilla habilitada en l’accés al CEM. Cal recordar que el preu d’entrada és de 10 euros, així com que la recaptació íntegra assolida amb aquest concert
d’estiu serà destinada a finalitats solidàries. En concret, l’Ajuntament lliurarà aquests diners a col·laborar amb l’Associació de síndrome de Down de Tarragona.

Durant el concert, Mikel Erentxun presentarà els temes del seu treball més recent, “El último vuelo del hombre bala”, així com també reviurà algunes de les cançons més icòniques de Duncan Dhu, la banda basca autora de peces com “Casablanca” “Cien gaviotas”, “Esos ojos negros”, entre
moltes altres que ja formen part de la memòria musical del país.

Torna la Festa del Playback

Junt amb el concert solidari d’estiu, l’altre moment estel·lar d’aquestes Festes d’Estiu arribarà la nit del 24 de juliol, amb la celebració de la 29a Festa del Playback. L’acte torna després del parèntesi obligat l’any passat i ho fa amb ganes de retrobar els pobletans amb una de les activitats més divertides de l’any. I és que són els propis habitants de la Pobla els que, any rere any, pugen a l’escenari per interpretar -en rigorós playback- algunes de les cançons més conegudes d’ara i sempre.

Els interessats a participar d’aquesta 29a Festa del Playback poden formalitzar la seva inscripció fins dimecres, 14 de juliol, al Casal Cultural, en horari de 19 a 20 h i tot facilitant un USB amb la música de la cançó a interpretar.

D’altra banda, les Festes d’Estiu van celebrar dissabte passat un interessant concert a la fresca, de la mà d’Anna d’Ivori i l’Orquestra de la URV. La proposta musical va estar carregada d’elegància i qualitat, en un concert que va servir com a presentació del disc “Ales de paper” de la cantautora tarragonina Anna d’Ivori, qui va estar acompanyada a l’escenari per la seva pròpia banda i per la secció de cordes de l’Orquestra de la URV, dirigida per Miquel Massana.

A la Pobla, festa segura

La totalitat de les activitats i esdeveniments previstos tindrà lloc en espais a l’aire lliure i seguint el protocol antiCovid vigent al municipi, que passa per la limitació d’aforament dels espais a on tindran lloc els espectacles, el control de temperatura i rentat de mans amb gel hidroalcohòlic en
l’accés als recintes, el manteniment de la distància de seguretat i l’ús obligatori de mascareta en tot moment. A més i com sempre, el cos de vigilants municipals i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil vetllaran per garantir una festa segura per a tothom, mentre que la Comissió de Festes i la Brigada municipal posaran tot el seu esforç i il·lusió per fer de les Festes d’estiu un nou èxit organitzatiu i participatiu.