TOTS 21

S'han destinat a lloguer 111 (90 turismes + 16 motocicletes + 5 per a persones amb mobilitat reduïda)

S’han destinat a lloguer 111 (90 turismes + 16 motocicletes + 5 per a persones amb mobilitat reduïda)

El procés de concessió de places de lloguer de l’aparcament soterrani dels Filadors continua endavant. Després que el 24 de gener finalitzés el termini de presentació de sol·licituds, aquest 30 de gener la Junta de Govern Local ha aprovat la llista provisional d’admesos i exclosos. En un principi, s’han admès setanta-una sol·licituds, s’ha requerit documentació complementària a sis més, i se n’han exclòs nou.
El regidor de Governació, José García, s’ha mostrat satisfet per la resposta ciutadana i l’interès mostrat pel nou servei que es donarà amb el canvi de funcionament de l’aparcament. De fet, de les 248 places existents, se n’han destinat a lloguer 111 (90 turismes + 16 motocicletes + 5 per a persones amb mobilitat reduïda). Totes les places sol·licitades són per a turismes.
En aquests moments, l’aparcament dels Filadors està obert de manera gratuïta. Quan s’hagi finalitzat el procés de concessió de les places d’abonament (que es preveu per al mes d’abril), Filadors ja entrarà en marxa amb total normalitat. A partir d’aleshores i mentre hi hagi places lliures de els destinades a lloguer i es compleixin els requisits, les persones interessades podran sol·licitar places d’abonament.