TARRAGONA 21

Imatge de la roda de premsa de presentació del festival.

El baríton tarragoní i promotor del Daurada Música Festival, Àngel Òdena, ha presentat avui l’edició d’enguany, que se celebrarà al mes de juliol al’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Òdena ha volgut destacar la qualitat artística dels intèrprets que participaran en els tres concerts previstos i la diversitat d’estils musicals: “Volem consolidar un festival d’estiu que sigui referent al sud de Catalunya” ha destacat.

Òdena ha remarcat “la qualitat artística i professional dels intèrprets, cosa que el converteix en un atractiu, no només per a la gent de les nostres comarques, sinó també per a la resta de visitants. Volem que sigui un festival obert i transversal”.

El Daurada Música Festival 2018 se celebrarà elsdies 14, 21 i 28 de juliol. El primer dia, el 14 de juliol, tindrà lloc un Concert Líric amb la participació de la soprano Maria Rey-Joly i del tenor Enea Scala, que debutarà a l’estat espanyol, acompanyats de la pianista Anna Crexells.

El 20 de juliol es canvia d’estil, amb un espectacle de Jazz amb el baix Stefano Palatchideixa i de costat la seva existosa interpretació operística.

El dia 28 de juliol hi haurà dos concerts lírics. El primer, a les 21 hores, a càrrec de la soprano Sabina Puértolas i el baríton Àngel Òdena amb Marco Evangelisti com a pianista. I a les 22,30 hores, concert al Hall de l’Auditori Josep Carreres, amb l’actuació de la soprano Helena Botella Duran amb el pianista Bruno Anguera. Sobre aquest darrer concert, Òdena ha volgut destacar “l’aposta pels artistes joves de les nostres comarques que comencen i que necessiten suport. Un fet que repetirem en les següents edicions del festival”.

El festival destaca també per la seva vessant solidària, ja que destinarà part dels seus beneficis a l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC). Ana Vilallonga, presidenta de la Junta Provincial de l’AECC de Tarragona,ha volgut agrair a l’organització que comptin amb l’AECCper ajudar-los de forma solidària. Vilallonga ha destacat que “és la ciutadania la que es mou contra el càncer, i l’ajut que rebem amb fons donats que procedeixen d’actes com aquests serveixien per continuar finançant la investigació sobre el càncer en general, així comprojectes específics i beques postdoctorals vinculats a trobar fórmules per millorar la vida dels pacients”.

De la seva banda, Josep Solorzano, programador de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca i director del Conservatori, ha remarcat que “Vila-seca sempre s’ha caracteritzat per la promoció d’aquest tipus de concerts i de gales solidàries. Aquest Festival conté els tres elements que nosaltres més valorem: cultura, música i solidaritat”.

Les entradespelsconcertsja están a la venda. Es poden aconseguir a través del web: www.dauradafestival.com