.

.

TOTS 21

El portaveu del grup municipal del PSC, Andreu Martín.

El PSC de Reus va tancar ahir a la nit el termini de presentació de precandidatures per encapçalar la llista de les eleccions municipals del pròxim maig del 2023 amb un únic prencadidat, Andreu Martín. El primer secretari del partit a Reus i actual portaveu del Grup Municipal buscarà ara el màxim d’avals possibles per a proclamar-se oficialment en cap de llista per a les eleccions del 2023.

Andreu Martín encetarà demà la fase de recollida d’avals que acabarà el pròxim dilluns 23 de maig a les 20 hores. Aquesta serà la segona vegada que Martín encapçalarà les llistes del PSC, després que el 2019 aconseguís ser la tercera candidatura més votada a les eleccions municipals, a pocs vots de la segona, passant de quatre a sis regidors. “Ara, encara sóc més conscient de la responsabilitat que representa repetir aquesta decisió amb tota la il·lusió per construir un projecte de ciutat amb un equip que la representi de forma àmplia i així merèixer la confiança per liderar el govern de Reus”, exposa Andreu Martín, qui afegeix que “tots aquests anys d’intensa dedicació al PSC, a la nostra agrupació, i com a portaveu del grup municipal, m’han ajudat a créixer com a persona i com a polític i em sento ben preparat per fer aquest pas i assumir aquesta responsabilitat”.

“Hem treballat a prop del teixit associatiu, empresarial i veïnal i hem aprofundit el coneixement de quines són les necessitats dels reusencs i reusenques per oferir un projecte que posi les persones al centre de l’acció política i torni a fer de Reus la ciutat d’oportunitats, emprenedora, dinàmica, capdavantera que vol ocupar el lloc que li pertoca entre les principals ciutats del país”, finalitza Martín. Una vegada recollits els avals pertinents, es proclamarà Andreu Martín com a cap de llista el pròxim 2 de juny.

Redacció