.

.

TOTS 21

Una imatge del sopar d’estiu de l’Associació d’Empresàries i Directives del Camp de Tarragona

L’Associació d’Empresàries i Directives del Camp de Tarragona (AEDT) continua demostrant que d’empenta, energia i ganes de treballar no li falten. Durant el sopar d’estiu de l’entitat, la seva presidenta, Ana Ibars, ha reconegut que després de posar en marxa la delegació de l’AEDT a Reus, la voluntat és seguir «treballant pel territori i obrir més delegacions de la nostra associació per així aglutinar un nombre encara més elevat d’emprenedoria empresarial femenina».

L’esdeveniment, magníficament organitzat a la Casa Joan Miret, ha servit per fer balanç d’un primer semestre del 2022 força intens «el futur a mig plaç que preveiem és dur per al sector empresarial. Circumstàncies com el conflicte bèl·lic, la inflació disparada i la pandèmia, posen en perill els marges i la viabilitat de les empreses» ha apuntat Ibars.

L’AEDT arriba aquest any al seu setè any de vida, després de néixer l’any 2015. El seu objectiu és consolidar una xarxa de dones empresàries i directives a tota la demarcació de Tarragona i ser un referent en el món empresarial dotant a les seves sòcies d’eines, recursos, serveis i formació per assolir els seus objectius professionals.
Autoritats destacades

Entre la seixantena bona d’assistents al sopar, cal destacar convidats d’excepció com la presència del rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Pallarès, de Patrícia Terradellas, presidenta del Círcol de Reus; d’Agatha Girbes, de la Cambra de Comerç de Reus; de la Dra. Esther Mayol, presidenta de la Secció de Medicina Estètica del Col·legi de Metges de Tarragona i Esther Freijanes, representant de Mans Unides a Tarragona, entre d’altres.

Record per a Anna Macho

Durant el seu discurs, Ana Ibars ha volgut posar en valor el treball que en el seu dia van realitzar les fundadores de l’AEDT, i ha tingut un sentit record per qui va ser presidenta de l’entitat, Ana Maria Macho, qui ens va deixar sobtadament fa un any «allà on sigui l’Ana ens envia i ens fa arribar tota la seva força, amb l’empenta que sempre la va caracteritzar».

Helder Moya