.

.

TOTS 21

El Nàstic vol tornar a ser la imatge de la felicitat. Foto: Nàstic

El Nàstic visita la Romareda per medir-se a un Saragossa (diumenge 20h) en hores baixes i espera aprofitar la dinàmica positiva generada després de la victòria contra el Numancia. Els grana, a dos punts de la permanència, busquen retallar encara més les diferències. Cordero és baixa per acumulació de targetes i Perone i Stephane Emaná són dubte.

En un cap de setmana on tota l’atenció se l’emporta el carnaval, el Nàstic té un partit vital contra un equip que ara mateix sembla una mera comparsa. L’ambient està molt crispat a Saragossa, amb el conjunt més a prop del descens que no pas del play-off, i amb la polèmica que va aixecar entre l’afició els dos dies de festa que van tenir els futbolistes. Fins i tot han aparegut pintades contra els jugadors a les parets de la Romareda.

A més, el Saragossa també està pendent de tancar la contractació del fins ara director esportiu del Huesca.

Masses temes extra esportius que el Nàstic vol aprofitar per seguir la seva guerra. “Sabem que estan intranquils i això ho hem d’aprofitar. Hem de sortir forts i intentar posar-nos per davant en el marcador”, segons el propi Juan Merino.

Tot el contrari es viu a Tarragona, en una setmana tranquil·la i carregada d’optimisme. La setmana ha estat molt bona, amb entrenaments exigents i amb l’equip “en un bon moment i això ens fa estar vius”. El tècnic Merino reconeix que si “estem al 100% som capaços de guanyar a qualsevol estadi”.

L’entrenador andalús tindrà la baixa segura de Cordero, que es perd el partit per acumulació de targetes. Els dubtes resideixen en Bruno Perone i Stephane Emaná, que pràcticament no han entrenat amb el grup durant tota la setmana.

Caldrà veure doncs si Luismi torna a l’eix de la defensa o pel contrari s’aposta per Djetei. L’altre incògnita és saber si Gerard Valentín recupera el lateral dret, després d’haver entrenat amb normalitat durant tota la setmana.

El Nàstic tancarà la jornada i per tant coneixerà tots els resultats i sabrà si té opcions de retallar distàncies o de fins i tot, sortir del descens.

Joan Castell