TOTS 21

Foto de família dels escolars amb l'alcalde i la regidora d'Ensenyament

Un grup de 33 nois i noies de sisè curs de primària de l’Escola Les Eres de Creixell, acompanyats dels seus professors, han visitat avui dimecres dia 3 de desembre de 2014, les dependències municipals de l’Ajuntament i el Centre d’Interpretació-Casa de Cultura Cal Cabaler de Creixell.

Han estat rebuts per l’alcalde, Jordi Llopart, i per la regidora d’Ensenyament i primera tinent d’alcalde, Montserrat Muñoz. A l’ajuntament els alumnes han presentat una instància al registre general en forma de queixa per saber quin és el camí que segueix una instància des que entra al registre fins que arriba a solventar-se el motiu de la queixa. Els alumnes han rebut les explicacions corresponents dels edils municipals.

Seguidament han fet una visita al Centre d’Interpretació i Casa de Cultuira Cal Cabaler de Creixell. Aquí han pogut visitar l’exposició ‘Catalunya en Transició’, del Memorial Democràtic. Els alumnes, que s’han mostrat molt interessats per aquesta qüestió, han pogut fer preguntes a l’alcalde i a la regidora sobre la transició i sobre com van viure aquella época. També han rebut les explicacions sobre què és, com funciona i per què serveix el Centre d’Interpretació i Casa de Cultura Cal Cabaler. Al final s’ha fet una foto de grup dels alumnes i professors amb l’alcalde i la regidora d’Ensenyament a l’entrada de Cal Cabaler de Creixell.