.

.

TOTS 21

Fèlix Alonso i Jordi Molinera explicant el pacte de govern a diversos mitjans. Foto: Tarragona21

Fèlix Alonso i Jordi Molinera explicant el pacte de govern a diversos mitjans. Foto: Tarragona21

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i el número 1 d’ EINA, Jordi Molinera, han ratificat aquest matí el pacte per a la formació d’un govern estable, catalanista i de progrés.

En la primera roda de premsa conjunta, Alonso i Molinera han posat sobre la taula l’opció de crear una comarca pròpia conjuntament amb els municipis de Baix Gaiaà D’altra banda, han garantit l’ètica i la transparència al municipi en la propera legislatura, així com l’impuls de la participació ciutadana. Els dos partits, que han estat les dues forces més votats a les eleccions de 24M, han afirmat que articularan elements transversals en tots els departaments per garantir polítiques de joventut i medi ambient.

El cartipàs del nou ajuntament donarà a Fèlix Alonso (AA) l’alcaldia i la regidoria d’Administració Pública, Seguretat i Mitjans de Comunicació. El regidor Jordi Molinera (EINA) portarà la regidoria d’Hisenda, Cultura i Joventut. Montse Castellarnau (AA) portarà la regidoria de Turisme, Mediambient i Participació. Marisa Mendez (AA) serà la regidora d’Urbanisme i Via Pública. La regidora Eva Martínez (EINA) serà regidora d’Acció Social i Gent Gran, Salut i Educació. El regidor Jaume Sánchez (AA) serà regidor d’activitat Física, Esports, Comerç i Consum. Per la seva banda, Alba Muntades (EINA) portarà la regidoria de Polítiques de Gènere i Festes. Per últim, Micha Preuss (AA) serà regidora de Serveis i Protecció Civil.

D’entre els objectius per aquesta nova legislatura Alonso i Molinera han destacat el de preparar els Jocs del Mediterrani 2017 i, en concret, el triatló que s’organitzarà a Altafulla.

Brigitte Urzaiz