.

.

TOTS 21

Montse Castellarnau i la resta de regidors de l’oposició en el moment de formalitzar, aquest matí, la presentació de la moció de censura. Foto: Tots21

Només cinc dies abans de la convocatòria del plenari on s’ha de votar la moció de censura a l’actual equip de govern d’ERC a Altafulla (previst per aquest dia 10 a les 12:00 hores), les aigües baixen tèrboles políticament parlant pels carrers del municipi. Alternativa Altafulla, partit majoritari de l’oposició que aportaria la nova alcaldessa, Montserrat Castellarnau, han anunciat per mitjà del seu compte de Twitter que han presentat dues instancies a l’Ajuntament per saber si el que anomenen com “acte polític de la Violeta” compleix amb la normativa vigent, “donat que hi ha un informe desfavorable de bombers que no permet cap acte, doncs les obres no estan acabades”.

Des d’Alternativa es refereixen a l’obertura programada per aquest divendres a les 19:00 hores del Casal La Violeta per part de l’actual govern, Tot just divendres passat, i en un acte per denunciar la iniciativa conjunta de l’oposició (excepte el PSC) en el qual va estar acompanyat de diversos càrrecs electes republicans, el coalcalde Jordi Molinera havia afirmat que els punts per justificar la moció de censura ja s’estan resolent. En aquest sentit va assegurar que les crítiques al tancament del Casal no tenien raó de ser perquè “aquest cap de setmana s’obrirà”.

Des d’Alternativa es considera que la decisió d’obrir demà és precipitada, segons criteris tècnics, i té un lligam amb la moció de censura. Per això han presentat les dues instàncies de les quals “esperem resposta avui mateix, ja que l’acte polític que s’hi vol celebrar a correpressa podria ser il·legal”.

L’equip de govern ensenya l’informe tècnic que permet l’obertura

“Doncs clar que tenim informe tècnic favorable per obrir demà la Violeta”, responien hores després des d’ERC també des de les xarxes socials. “Amb moltes ganes de que tothom pugui veure obert el Casal del poble i d’explicar tota la feina feta!”, afegien, mostrant el document dels serveis municipals que valida l’acte i que podeu veure reproduït en la imatge superior. En el text es pot llegir que “es podria autoritzar temporalment la posada en servei sense el requeriment de control preventiu del servei competenent”, sempre que s’exclogui l’àrea de vestidors i “amb el benentès que el projecte executat dona compliment a tots els requisits establerts al CTE-DB SI en matèria de seguretat contra incendis”.

Redacció