.

.

TOTS 21

L’Ajuntament recorda que les aportacions a la deixalleria han de tenir un pes mínim de cinc quilos i els usuaris han de demanar el certificat en el mateix centre. Foto: Ajuntament

La coalcaldessa d’Altafulla i responsable de Serveis i Medi Ambient, i la regidora de Cultura, Salut i Educació, Gemma Maymó, han comprovat in situ aquest matí el procediment per a què els veïns i les veïnes d’Altafulla s’acollin a la bonificació sobre la taxa d’escombraries per l’ús que en facin de la deixalleria comarcal ubicada a Torredembarra.

Aquesta acció s’emmarca dins de la campanya “Altafulla: redueix, reutilitza, recicla” que fa uns mesos va posar en marxa el consistori. La coalcaldessa Alba Muntadas ha fet un balanç positiu del funcionament d’aquesta acció, que porta per títol “Utilitzar la deixalleria a Altafulla té avantatges!”.

Alba Muntadas ha subratllat que ja hi ha una demanda notable de veïns i veïnes que han sol·licitat el certificat que permet poder demanar posteriorment la bonificació. La coalcaldessa recorda que les aportacions a la deixalleria han de tenir un pes mínim de cinc quilos, i els usuaris han de demanar el certificat en el mateix centre per a què puguin sol·licitar la bonificació.

En aquest sentit, per a una i fins a tres aportacions amb certificat de més de 5 kg cadascuna, s’obtindrà una bonificació del 5%; de quatre a sis aportacions, la bonificació serà del 10%, i amb més de sis aportacions a l’any, la bonificació serà del 15%. Cal destacar també que no es consideraran com a aportacions diferents aquelles que s’hagin realitzat en un mateix dia.

L’Ajuntament d’Altafulla ha habilitat un espai web on es pot consultar la campanya i informar-se sobre el correcte funcionament per poder gaudir de la bonificació, que s’aplicarà en el rebut de la brossa de l’exercici 2022 quant a les aportacions fetes enguany.

Consulta altafulla.cat/reciclem

Redacció