.

.

TOTS 21

L’ajuntament ha instal·lat una illa de contenidors a l’Ermita de Sant Antoni per donar servei per donar servei al restaurant que hi ha a la zona especialment. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament d’Altafulla reforçarà conjuntament amb el Consell Comarcal del Tarragonès, a través de l’empresa concessionària de FCC, el servei de recollida de la brossa per a aquest cap de setmana llarg en què dilluns és festiu.

Ho farà amb dues recollides complementàries al matí i a la tarda per tal d’evitar l’acumulació de bosses d’escombraries al voltant de les illes de contenidors, especialment al Barri Marítim. La intenció del consistori és que aquest reforç ja es converteixi en habitual quan comenci la temporada d’estiu el pròxim 13 de juny, període de l’any en què la població d’Altafulla es triplica.

Per la seva banda, l’alcaldessa d’Altafulla i responsable dels Serveis Municipals, Montse Castellarnau, ha avançat que s’està treballant en la reorganització d’illes de contenidors, principalment de la plaça Boters, on està previst que dels dotze contenidors que hi ha en l’actualitat, passin a set, i els cinc restants s’ubiquin en una altra zona que es concretarà en les properes setmanes.

El que sí que s’ha fet ja és la instal·lació d’una illa de contenidors a l’Ermita de Sant Antoni per donar servei per donar servei al restaurant que hi ha a la zona especialment.

Redacció