.

.

TOTS 21

Foto dels banys dels Munts

Foto dels banys dels Munts

Dimecres 9 d’octubre continua el programa “Recerca en curs”, que té com a voluntat difondre els programes de recerca que s’estan duent a terme al MNAT.  El cicle, organitzat pel MNAT en col·laboració amb l’ICAC, es planteja com un espai d’intercanvi d’idees i divulgació de projectes al voltant del patrimoni romà en un format dinàmic, intentant acostar al públic no només especialitzat projectes de recerca aplicats al territori de Tàrraco.

En el marc del cicle, dimecres 9 serà el torn de la conferència “La decoració de la Vil·la romana dels Munts: escultura i revestiments parietals”, que es durà a terme in situ a la mateixa vil·la dels Munts (Passeig del Fortí s/n. Altafulla),  a les 18.00 h.

Aquesta sessió de “Recerca en Curs” té com a objectiu presentar els treballs de recerca que s’estan desenvolupant actualment a la vil·la romana dels Munts o amb materials procedents d’ella.

Julio César Ruiz ens parlarà de la decoració escultòrica de la vil·la i Anna Gutiérrez i Laura Galan –investigadors de l’ICAC– ho faran sobre els revestiments parietals (marbres i altres pedres decoratives).

El cicle es tancarà el dimecres 16 d’octubre, amb la conferència  “La decoració de la Vil·la romana dels Munts: arquitectura i pintura”, amb la participació de Carmen Guiral, professora de la UNED i Javier Á. Domingo Magaña, professor de la Pontificia Università della Santa Croce. El format de l’activitat és d’una visita guiada plantejant i comentant els respectius temes.