TOTS 21

Aquests són els actes més destacats per aquest segon cap de setmana de la Festa Major votiva de Sant Antoni, conjuntament amb l’agenda per a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya.

DIJOUS 9 DE SETEMBRE

19.00h – Envelat Parc Comunidor. Espectacle de màgia amb «Isaac Jurado». Aforament limitat. Organitza: Ajuntament.

DIVENDRES 10 DE SETEMBRE

19.30h – Pati de les Escoles Teresa Manero. Presentació de l’Oliverot «29 retalls d’història», de Salvador J. Rovira Gómez. Organitza: Centre d’Estudis d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

20.00h – Finca del Canyadell. Visita el sender dels Ratapatxets. Més informació i inscripcions a: www.gepec.cat , 977331142 o activitats@gepec.cat Preu: socis/es 6€, no socis/es 9€. Organitza: GEPEC. Col·labora: Ajuntament.

22.30h – Envelat Parc Comunidor. Concert «Héroes de la Antártida». Tribut a Mecano. Aforament limitat. Organitza: Ajuntament.

DISSABTE 11 DE SETEMBRE

09.00h – Darrere de l’Ermita de Sant Antoni. Concurs de Tir al Plat. Organitza: Societat de Caçadors La Coma. Col·labora: Ajuntament.

10.00h – c/ Clot de Torrell cantonada amb Marquès de Tamarit. Ofrena floral i Acte institucional Diada Nacional de Catalunya. Organitza: Ajuntament. Col·labora: Grallers d’Altafulla.

10.30h – Plaça de l’Església. Cercavila commemorativa fins l’Ermita pels 200 anys de vot de Sant Antoni amb diables, gegants i nans, bastoners, castellers i grallers. Organitza: Voluntaris dels 200 anys del Vot a Sant Antoni. Col·labora: Entitats seguici popular i Ajuntament.

11.30h – Ermita de Sant Antoni. Missa Solemne en motiu de la Festa votiva del quadre de Sant Antoni, cantada per la Coral Nou Rebrots. Organitza: Parròquia d’Altafulla i Coral Nou Rebrots. Col·labora: Ajuntament.

Tot seguit, entrada a plaça dels Castellers d’Altafulla i aixecada de pilars acompanyats dels Grallers d’Altafulla. Organitza: Castellers i Grallers d’Altafulla.

18.00h- Estadi Municipal. Trofeu Joan Pijuan entre el C.E. Altafulla i el C.F. L’Arboç. Organitza: CE Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

22.30h – Envelat Parc Comunidor. Concert amb el grup de versions «Angangas». Aforament limitat. Organitza: Ajuntament.

DIUMENGE 12 DE SETEMBRE

09.00h – Darrere de l’Ermita de Sant Antoni. Concurs de Tir al Plat. Organitza: Societat de Caçadors La Coma. Col·labora: Ajuntament.

18.00h – Carrer de la Bassa (davant Castell). Mostra del seguici popular.

Davant la situació actual i en no poder fer encara cercaviles, el seguici popular es transforma en una mostra de cada entitat. Castellers, gegants i nans, bastoners, grallers i diables petits i grans ens faran una mostra en forma d’actuació estàtica.  Es demana als assistents que es col·loquin de manera distanciada a la zona verda del castell i/o a l’Era del Senyor per mantenir el distanciament físic, amb mascareta posada per gaudir de les actuacions. També cal tenir present que, tal i com marca el PROCICAT, davant les mostres representatives de les entitats queda prohibida la participació de la gent. Organitza: Seguici popular i Ajuntament.

Tot seguit, Castell de focs. Organitza: Grup Diables d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

Notes informatives

Biblioteca. Nou horari fins el 12 de setembre: De dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

Redacció