.

.

TOTS 21

L'activitat tindrà lloc a la Vil·la Romana dels Munts d'Altafulla. Foto: Arqueoxarxa

L’activitat tindrà lloc a la Vil·la Romana dels Munts d’Altafulla. Foto: Arqueoxarxa

Aquest dissabte, 2 de juliol, comença l’activitat “Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la”, que el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza a la Vil·la romana dels Munts (Altafulla).

Una oportunitat per a conèixer, de primera mà, d’una manera distesa, divertida i participativa, la vida a una vil·la de l’entorn de Tàrraco. Com a bons amfitrions, Caius i Faustina, conviden els seus visitants, en acabar el recorregut a un aperitiu en què es pot gaudir d’un vi amb mel i fruites, d’un refresc i de diversos productes de la terra.

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ofereix aquesta activitat els capvespres dels dissabtes 2, 16 i 30 de juliol, 6 i 20 d’agost i 3 de setembre a la Vil·la romana dels Munts (Altafulla).

Informació i reserves: www.mnat.cat / tel. 977 25 15 15. / 977 65 28 08

Així mateix, el proper dimarts 5 de juliol s’inicia el programa Una setmana amb Història…al MNAT!, adreçat a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, amb la següent activitat:
Fes d’Arqueòleg!
Us proposem que feu d’arqueòlegs en una excavació reproduïda en un dels espais del Museu, amb materials reals. Podreu experimentar els mètodes d’investigació arqueològica i aprendre a reconstruir la nostra història.

Lloc: Museu Arqueològic (Plaça del Rei, 5)
Hora: 10.30 h