.

.

TOTS 21

A la imatge, un partit de volei platja femení

L’atenció del volei platja català se centra aquest cap de setmana, 2 i 3 d’agost, a Altafulla, on tindrà lloc la cinquena edició de l’Altafulla Beach Volley. Un dels tornejos amb una més elevada participació de les nostres comarques arriba un any més com a prova puntuable per al Campionat de Catalunya 2×2 d’aquest 2014 i al mateix temps, puntuable per al Campionat d’Espanya.

La prova d’Altafulla és la penúltima abans de la gran final, que tindrà lloc el proper 7 d’agost a la Platja de l’Arrabassada de Tarragona.

La d’Altafulla serà la sisena parada del Circuit Català 2014, que arriba amb més emoció que mai per conèixer el desenllaç final al rànking català que donarà entrada a la final del Campionat de Catalunya a les vuit millors parelles després de la prova d’Altafulla.

Tindrà un gran volum de participació tant en la categoria femenina com en la masculina. El quadre femení comptarà amb la presència de les ‘duples’ millor situades enguany en el rànking i que s’han repartit les victòries en les anteriors cinc proves Open homologades celebrades del Circuït català, Virginia Carmona-Rebeca Fernández, seguides de la parella formada per Elena Biosca i Raquel Brun, una victòria per a cadascuna en aquest Circuït 2014.

El quadre masculí

Al quadre masculí arriben des de Fuengirola els actuals sotscampions d’Espanya, Ignacio Batallan-Miguel Ángel de Amo, que s’uniran a les primeres espases del rànking català, coo Da Silva-Salvador, Roca-Rosell i Correa-Badosa.

Serà un torneig molt obert i emocionant, segons el que s’ha vist fins ara al circuit, on Gerard Aguilà-Yamil Yanes, Agustín Correa-Lluís Badosa i Jordi Roca-Juan Miguel Rosell s’han repartit les victòries en el Campionat de Catalunya de volei platja 2×2 sénior més igualat de les últimes edicions. Els podreu veure el 2 i 3 d’agost des de les 9:30h a la platja d’Altafulla.

Més informació en aquest enllaç.