Alonso defensa el model de gestió municipal d’ Altafulla com a ‘referent’ per Catalunya i Espanya

Fèlix Alonso i David Jarque a la calçotada a Altafulla d'En Comú Podem. Foto: Cedida

Fèlix Alonso i David Jarque a la calçotada a Altafulla d’En Comú Podem. Foto: Cedida

El candidat d’En Comú Podem per Tarragona i alcual alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha defensat aquest matí el model de gestió municipal d’Altafulla com a “referent i exemple a seguir a Catalunya i a Espanya”. “Altafulla és el municipi del canvi. A nivell municipal hem marcat la diferència i hem demostrat que les coses es poden fer bé. Estic convençut que ara tenim una oportunitat històrica per demostrar que també podem trencar dinàmiques a nivell estatal”, ha manifestat Alonso en una calçotada popular a l’Ermita de Sant Antoni.

En la mateixa línia, Alonso ha assegurat que “en comú podem modificar l’Estat de dalt a baix i Altafulla és l’exemple a seguir”. “Podem dir amb orgull que a Altafulla cap família ha estat desnonada, cap família ha estat abandonada a la seva sort, cap infant s’ha quedat sense beca menjador. Aquesta és la política que s’ha de seguir a Tarragona, a Catalunya i a Espanya”, ha insistit Alonso.

A l’acte també ha assistit el candidat de la coalició a les Terres de l’Ebre, David Jarque, qui ha mostrat el seu total suport al cap de llista. Jarque s’ha mostrat il·lusionat i convençut que Alonso podrà demostrar “que el que ell ha sabut fer a nivell municipal, també ho podrà fer a nivell estatal”. “A Tarragona serem la punta de la llança d’aquest canvi real que es comença a olorar en tot l’Estat”, ha conclòs Jarque.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *