.

Imatges dels podis del CAT. Fotos: Cedides

El diumenge es va celebrar a l’estadi Josep Molins de Sabadell el Campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern Màster on fins a 4 atletes del Club Atletisme Tarragona van participar.

Bàrbara Pintado es va proclamar campiona de Catalunya en la categoria M35 en martell amb una marca de 26,49 m, en martell pesat amb una marca de 9,59 m i en disc amb una marca de 33,21 m. Les marques en disc i martell suposen mínima d’Espanya pel Campionat d’Espanya de Llançaments en categoria màster.

Francisco Griñant en categoria M70 se n’enduia dues medalles d’or en les proves de javelina amb una marca de 16,18 m i en disc amb una marca de 21,17 m.

Antonio Fornies es va proclamar campió de Catalunya en la categoria M50 en javelina amb una marca de 29,49 m.

Dídac Expòsito participava en la categoria M45 en martell pesat on es va proclamar subcampió de Catalunya amb una marca de 9,30 m. També s’emportava el bronze en la prova de llançament de disc amb una marca de 31,47 m. La marca en disc suposa mínima d’Espanya pel Campionat d’Espanya de Llançaments en categoria màster.