.

.

TOTS 21

Les direccions de les dues formacions es reuneixen per crear “un espai de confluència progressista obert a totes les persones que s’identifiquin amb aquesta línia política”. Foto: Cedida

Les executives de comuns i Podem a Cambrils es van reunir dimecres passat per traçar el camí i l’agenda que els portarà a treballar de forma conjunta de cara a les properes eleccions municipals. En aquesta reunió s’han posat en comú els objectius fonamentals que ambdues formacions estimen prioritaris, des de l’estat dels barris fins a l’habitatge, l’educació o el treball.

Segons assenyalen totes dues formacinos en un comunicat de premsa conjunt, “s’ha establert la necessitat de mantenir uns contactes fluids i periòdics entre les dues formacions que assegurin el debat i el seguiment conjunt de les línies bàsiques d’actuació a nivell municipal”. L’objectiu és “convertir-se en l’espai progressista de referència al nostre municipi, treballant de forma unitària perquè Cambrils es torni l’any 2023, en un lloc on les polítiques socials i la salvaguarda de la dignitat de les persones marquin la tònica general a l’Ajuntament”.

Ambdues forces han decidit, a més, apostar per una “confluència progressista més àmplia realitzant una crida a la unitat a totes les persones, associacions, partits i col·lectius que s’identifiquin amb aquesta línia política”.

Redacció