.

.

TOTS 21

Alfredo Clúa, el quart per l’esquerra, amb part de la llista, avui. Foto: Tots21

“Sortim a guanyar. Anem a per totes, i ho fem amb una candidatura potent, diversa, amb homes i dones que donen la millor versió d’un partit de govern, com és el PSC”. Com deia Shuster, ‘no hace falta decir nada más’. Els socialistes de Cambrils estan animats i juguen per guanyar.

La tendència del PSC és a l’alça a Catalunya. A Cambrils, l’any i mig de govern municipal fruit de la moció de censura “ens ha visibilitzat i això ens farà pujar en el resultat electoral”. Qui així s’expressava és l’alcaldable Alfredo Clúa, que ha presentat la llista completa, de la qual en els 10 primers llocs només repeteixen tres candidats/es i tres són independents. La renovació ha estat total, començant per la marxa de l’històric Josep Maria Vallès, que ha fet moure peces a la part superior del quadre. El PSC té actualment quatre regidors a l’Ajuntament.

Clúa només es fixa una línia vermella en les més que previsibles negociacions post 28M: Vox. A la resta, tot pot passar, inclòs un pacte amb ERC -avui enemics irreconciliables per quant els republicans van perdre el poder fa un any i mig per la moció de censura-, per bé que els socialistes se senten “còmodes” amb el pacte de govern actual, és a dir, amb Nou Moviment Ciutadà i Ciutadans.

L’eufòria del socialisme català té un nom: Salvador Illa i el  seu equip més proper, encapçalat per Joaquim Fernández. La seva estratègia ha fet que el PSC hagi entrat en coalició amb la FUPS de Pere Granados a Salou o que s’hagi fitxat un ex líder de Ciutadans com Rubén Viñuales per encapçalar la llista socialista a Tarragona. A més, a la precampanya i a la campanya hi haurà un desembarcament de líders socialistes espanyols al territori. Ja s’ha vist a llocs com La Canonja amb Miquel Iceta, per exemple. Per començar, el dia 24 els socialistes de Cambrils es posaran de llarg de cara a la ciutadania amb la presència de la ministra de Transports, Raquel Sánchez.

Anem a pams. La llista cambrilenca és la següent: Alfredo Clúa, Gemma Balanyà, Enrique Arce, Miguel Ángel Díaz, Ingrid Duch, Ariadna Cuadrado, Luz Saavedra, Joaquim Porro, Nerea Escobar i Joan Mas són els deu primers homes i dones que la conformen i que ahir a la nit ja va rebre el vist-i-plau de l’executiva de l’agrupació local.

Aquest matí, en roda de premsa, Alfredo Clúa ha manifestat que “m’he rodejat d’aquest equip perquè crec que és el millor que podem tenir per tirar endavant els reptes de futur que tenim per fer progressar la nostra ciutat. Quan el PSC ha estat governant, Cambrils ha avançat, ha fet un canvi, i això és precisament el que volem”. “Presentem una llista per guanyar i crec molt en les persones que m’acompanyen”.

Són empresaris, professionals, gent de la funció pública, de les entitats, de diferents extraccions socials i dels diferents barris i nuclis de Cambrils. Clúa concorre a les llistes amb un equip que té un 50% d’independents entre els 6 primers llocs “perquè tenen el perfil adequat, al que necessita Cambrils, i a més, tenim un relleu jove”. Ha agraÏt també la feina de Josep Mª Vallès i de Yolanda Quílez, que ja no repetiran a la llista però que han fet una gran feina en la seva etapa com a regidors.

Clúa ha finalitzat dient que són “un equip potent, cohesionat i amb idees renovades per modernitzar l’administració i generar unes noves dinàmiques a l’alçada del ritme que necessitem a Cambrils”.

Per ordre numèric la llista electoral és la següent:

1. Alfredo Clúa: Actualment portaveu del GM del PSC a l’Ajuntament i regidor de Recursos Humans. És enginyer tècnic electrònic i mecànica la industria química. Té 53 anys.

2. Gemma Balanyà: Treballadora social i tècnica a l’administració pública. Sindicalista. 46 anys.

3. Enrique Arce: Empresari del sector tecnològic i audiovisual. Soci fundador del Clúster TIC, vice-president de la Fecam i membre de la Junta de la Unió de Botiguers. 53 anys.

4. Miguel Ángel Díaz: Representant comercial del sector serveis i construcció. 31 anys. Ex-president del Handbol. Vinculat al teixit associatiu.

5. Ingrid Duch: Geògrafa, planificadora territorial i empresària. Actual regidora d’Educació, Igualtat i Polítiques Actives d’Ocupació. 38 anys.

6. Ariadna Cuadrado: Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i de l’esport. Coordinadora dels serveis a ’una empresa de socorrisme i coordinadora de futbol femení. 36 anys.

7. Luz Saavedra: Mestra de llengua anglesa. 47 anys

8. Joaquim Porro: Pescador i vice-president de la Confraria de Pescadors de Cambrils. 51 anys.

9. Nerea Escobar: Estudiant de grau en Igualtat. 22 anys.

10. Joan Mas: Jubilat. Ex alcalde de Cambrils i ex director general d’administració pública a la Generalitat de Catalunya. 68 anys.

11. Amparo Ventura: Jubilada i membre de la junta del Casal de Jubilats. 74 anys.

12. Joan Gili: Informàtic jubilat. Representant de la UJP(unió de jubilats i pensionistes) de la UGT de les comarques de Tarragona. 71 anys

13. Sílvia Obre: Carnissera, presidenta d’AFA de l’escola Marinada a Cambrils, 44 anys.

14. Carlos Fernández: Estudiant universitari de ciències polítiques

15. Estrella Claro: responsable a una gran superficie d’alimentació.

16. Enrique Muñoz: propietari d’un establiment d’hostaleria

17. Sergio Ruiz: Estudiant de ciències polítiques.

18. Isabel Aranda: Administrativa. 60 anys

19. Xavier Baquer: FP II en electricitat i electrònica. Director tècnic a una empresa de fabricació de maquinària per a la petroquímica. 56 anys.

20. Ana López: Empresària del sector turístic. Dues vegades cap de llista
del PSC, 48 anys.

21. Juan Luis Fernández Masip: Farmàcia. Visitador mèdic. 44 anys.
Influencer ‘2_papas_in_oz’.

Jaume Garcia