.

.

TOTS 21

Alfredo Clúa. Foto: PSC

Quan falta menys d’un any per les eleccions municipals, el PSC ha proclamat aquest dijous al nou candidat a l’alcaldia de Cambrils. Es tracta d’Alfredo Clúa, actualment regidor de Recursos Humans a l’Ajuntament de Cambrils, i que ja havia estat en l’anterior mandat exercint com a regidor d’Esports. Clúa és enginyer tècnic electrònic i té 53 anys.

El candidat de consens que s’ha presentat avui per a l’elecció ha estat ratificat per unanimitat a l’assemblea de l’Agrupació Local del PSC i ha volgut agrair en primer lloc als companys i companyes l’elecció i el suport aconseguit. “Avui sento més que mai aquella il.lusió que sempre ha estat viva en mi, però també sento el compromís d’un nou temps. Avui comença un camí que hem de fer junts per portar noves esperances a aquesta ciutat”.

Clúa també ha assenyalat que “em prenc aquest nomenament amb una gran responsabilitat” i ha deixat clar que “vull reivindicar i recordar tot allò que tants companys abans de nosaltres han viscut i han lluitat pel PSC i per la nostra ciutat. Tornarem a lluitar per seguir construint aquesta ciutat que ja hem ajudat a construir des de fa molt temps”, apuntava.

L’alcaldable, en el seu discurs davant la militància, ha explicat que “tinc molt clar el model de ciutat que volem. Actualment com a peça important al govern estem iniciant unes línies mestres que volem seguir desenvolupant per aconseguir un Cambrils on puguem tenir cura de les persones grans, de l’educació dels nostres nens i nenes; de les famílies, de millorar l’economia, d’estar al costat de les empreses i de millorar la ciutat”. I ha conclòs assegurant que “ara ja estem governant, però ens cal un pas més, i que aquest sigui decisiu. Em presento amb la il·lusió i la convicció de ser el proper alcalde de Cambrils i que d’aquesta manera, amb la nostra força companys i companyes demostrem la capacitat de treball, contagiem d’idees i fem valdre el nostre esforç per aconseguir liderar aquest projecte socialista ple d’il·lusió”.

A l’assemblea també han estat presents responsables comarcals i territorials del PSC al Camp de Tarragona per donar suport al nou candidat, que pren el relleu a Ana López, dues vegades alcaldable per la formació.

Redacció