TOTS 21

Albert Batet amb la resta de la candidatura de Junts davant la Catedral de Tarragona. Foto: Cedida

Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona ha presentat aquesta matí els candidats i les candidates amb els que concorrerà a les eleccions al Parlament de Catalunya el 14-F.  Davant la Catedral de Tarragona, el cap de llista, Albert Batet, ha assegurat que «sortirem a guanyar per tenir una veu forta al Parlament de Catalunya». Per això, «som paritaris, igualtat de pes d’homes i de dones; som una candidatura amb equilibri territorial; i som transversals, una candidatura on conviuen diferents corrents».

Seguint en aquesta línia, Albert Batet ha refermat el compromís dels candidats i de les candidates de Junts de sortir a guanyar, perquè «al Camp de Tarragona, a les Terres de l’Ebre i al Baix Penedès tenim els recursos i els actius. Tenim l’aigua, tenim l’energia, tenim la indústria i l’empresa, tenim la gent del camp. Tot això junt és un element indispensable perquè Catalunya pugui ser un país lliure. És una peça necessària per aconseguir la llibertat».

Batet ha insistit que «amb aquesta doble voluntat d’entendre que sortim a guanyar i que l’únic canvi possible a Catalunya és la independència, ens presentem a les eleccions del 14-F». Tanmateix, ha reconegut que «l’única candidatura i l’única butlleta que garanteix el procés  i el canvi és la del president Puigdemont, la de la Laura Borràs, la de Junts per Catalunya».

Per la seva banda, la número 2 de la llista i candidata de Junts per Catalunya a les Terres de l’Ebre, Mònica Sales, ha definit la candidatura de Junts com «la voluntat de força i de batec conjunt» i ha insistit que «som un partit que tenim ganes d’arribar lluny. Amb la nostra candidata, Laura Borràs, que com nosaltres és filla de l’1-O. Amb la raó de l’1-O, la força de l’1-O. I, sobretot, amb la victòria de l’1-O».

Redacció