.

.

TOTS 21

Albert Batet durant l’acte d’aquest matí a Barcelona. Foto: Cedida

Junts per Catalunya ha celebrat aquest matí l’acte ‘Junts per fer el millor país. Junts per ser lliures’ a Barcelona. El cap de llista a la demarcació de Tarragona, Albert Batet, ha remarcat la necessitat de tenir un estat propi per gestionar les infraestructures del país en benefici del benestar i el progrés dels catalans i les catalanes. “No volem ser una sucursal” de Madrid. Som una nació i tenim dret a decidir”, ha afegit.

En aquest sentit, ha citat d’exemple que Catalunya “disposi de l’ample de via europeu perquè l’ample de via espanyol és recessió i antiprogrés”. A parer seu, resulta imprescindible per millorar la connectivitat de Catalunya amb Europa”, en referència a millorar la logística del teixit productiu del país i també treure el màxim rendiment dels ports i aeroports catalans.

Per això, el cap de llista a la demarcació de Tarragona ha recordat que les eleccions del 14 de febrer “van de Catalunya” perquè “volem que es puguin desenvolupar projectes de vida i de futur arreu del país. Des d’Arnes fins a Llançà, des de Les Cases d’Alcanar fins a Salardú, de Barcelona fins a Alcarràs, des de Ciutat Badia fins a Igualada”. “Catalunya avança, si les comarques també avancen”, ha remarcat.

En consonància, ha reivindicat que cal “un país en xarxa, viària i ferroviària; però també en xarxes digitals, per desplegar la fibra òptica i el 5G arreu del país”.

Redacció