.

.

TOTS 21

Albert Abelló en un acte de la seva pre-campanya davant del Mercat Centra. Foto:Tarragona21

Albert Abelló en un acte de la seva pre-campanya davant del Mercat Centra. Foto:Tarragona21

El candidat de CiU a les municipals de Tarragona, Albert Abelló, ha respòs les crítiques rebudes des del PSC.
“El que no hem volgut fer nosaltres ho han fet els socialistes, tant acostumats a polititzar-ho tot, hem de suposar que de tant aplicar aquest estil pensen que els demés repetim els seus patrons” ha dit Abelló.

El diputat socialista, Xavier Sabaté, va denunciar que la col·lecció de cromos amb la cara d’Albert Abelló s’havia recomenat com a àlbum per a ensenyar a les escoles.

Abelló ha donat la seva visió sobre aquest fet i ha dit que  “Em vaig ficar en contacte amb la Núria Montardit, Directora del Camp d’Aprenentatge, com he fet amb d’altres vegades per projectes similars, per presentar-li el col·leccionable “Tarragonins”. Abelló ha explicaqt que es van proporcionar 100 àlbums, dos per centre educatiu, perquè aquests poguessin conèixer l’obra. “Mai s’ha volgut generar cap tipus de problema, sinó donar a conèixer una obra portada a terme per dos professionals d’aquest camp com són la historiadora Anna Serra i l’il·lustrador Hugo Prades, amb innegable interès pedagògic” ha puntualitzat Abelló.

Un Abelló que ha dit que l’àlbum fuig de donar cap misatge polític i que no té cap logo de CiU.

El candidat convergent assegura que “Hem plantejat una campanya que no vol caure en els tòpics missatge buits de contingut. N’estic segur que el partit socialista a Tarragona, esgotat ja d’idees, no ha tingut l’àlbum a les mans, donat s’adonaria, com deia, de l’interès ciutadà que poden tenir els seus personatges”.