.

Els blaus han estat superats de principi a fi. Foto: CBT

Derrota de l’Ibersol CBT davant el líder del grup, el Pajarraco, en un partit molt incòmode de principi a fi, on els visitants han estat molt més ficats amb la idea clara de tancar el partit ràpidament. Els locals amb una última embranzida van poder maquillar una mica el marcador. Buscail amb 11 punts 5 rebots i 14 de valoració va ser el millor per part blava.

La primera la feia David Fernández, Brià contestava des del triple. Ràpidament, els visitants aconseguien un parcial de 0-8 per omençar a manar en el marcador (2-8). Güixens trencava el parcial robant la pilota i finalitzant al contraatac. Entraven Ousmane i Sisco a pista per intentar canviar el ritme del partit. Berni demanava temps mort per reordenar l’equip després de recuperar la pilota (8-14). Finalitzava el primer quart amb un marcador de 8-19.

El segon quart començava amb els visitants dominant i els de Berni sense trobar encert de cara a cistella (9-23). Sisco feia la seva primera cistella per trencar la mala ratxa, però els barcelonins anotaven. Dos triples consecutius posaven molt coll amunt el partit pels locals, Berni demanava temps mort (13-35). Els visitants jugaven a plaer i els de Berni només aconseguien anotar en jugades aïllades. El descans arribava amb un marcador de 19 a 44.

En la sortida del descans, Ousmane feia la primera cistella, però el partit no semblava canviar i els tarragonins no trobaven la manera de trobar la tecla adequada. Transcorrien els minuts i els visitants no feien més que eixamplar l’avantatge. Finalitzava el tercer quart amb un marcador molt desfavorable de 31 a 65.

L’últim quart seguia amb la mateixa tònica, el ritme el capitanejava Santfeliu i els homes de Berni no trobaven la manera d’arribar a la cistella amb claredat. Mendes aconseguia un triple, Tomás recuperava la pilota i Ousmane finalitzava sota el cèrcol en què podia ser perfectament la primera ratxa positiva en anotació (38-78). Nou triple, aquesta vegada de JJ quan restaven cinc minuts per finalitzar. JJ hi tornava des del pal baix i ara s’aconseguia un parcial de 9-0, però segurament era molt tard per lluitar pel partit. Mendes rematava un contraatac, els visitants semblaven relaxar-se i això ho aprofitaven els locals per anotar amb més facilitat. Ousmane esmaixava al contraatac i s’arribava al final amb un marcador de 49 a 80.