.

Eren les 15 h del dissabte 8 d’octubre i l’Escola del CRT i familiars, després d’un migdia amb vermuts, “fideuà” i entrepans, es col·locaven formant un passadís a les portes del vestuari, per rebre al Primer Equip que sortia al camp amb Juanca, Joel i Abdel en la primera línia, Dani i Bertran com a segones, i la tercera línia amb el Quim, el Dani i l’Agus. Els tres quarts començaven amb la parella de mitjos, formada per en Joaco i Martu, Mati i Pau com a centres, Plegue i Rojas d’ales, i en Patas completava l’equip inicial com a full back. De suplents hi havia en Paco, Jere, Rocamora, Firmo, Oscar i Eloi.

Els primers deu minuts del partit es van jugar majoritàriament entre les 10 i 22 contràries gràcies al bon treball defensiu que partit rere partit es va convertint en la marca registrada d’aquest jove equip. Encara que el joc tenia lloc majorment en terreny de l’adversari, obria el marcador l’equip del Quimic, després d’un bloqueig a una puntada del 10 del CRT. L’equip no va trigar gaire a reaccionar, i després de la sortida de migcamp i algunes fases, el Quimic retornava l’ovalada als Voltors per una puntada des de la seva 22, que recepcionava en Marc Patas, qui demostrant tota la seva habilitat igualava el marcador.

El CR Tarragona desplegava un bon joc, tant defensiu com ofensiu, cuidant les pilotes en els rucks i creant fases dinàmiques, gràcies a això convertia la segona marca en Jose Pleguezuelos i al començament de la segona part, després d’una espectacular carrera de l’Oscar, posava el marcador amb un clar avantatge de diversos punts.

Durant la segona part de l’encontre, el Quimic va corregir els errors que en la primera part li havien costat diversos punts, i aprofitant l’avantatge numèric donat per l’àrbitre, per placatges retardats, i un altre que segons el seu criteri va ser perillós, es va imposar finalment sobre el CR Tarragona per 22 a 20.

Cal ressaltar que el resultat no reflecteix el bon joc que va desplegar el Tarragona, i també l’entrega d’aquest equip, defensant el resultat i jugant la major part del segon temps amb un jugador menys i de vegades dos.

Sens dubte va ser una derrota amarga, però també no hi ha dubte, que aquest equip ens convida a somiar amb una lliga que acaba de començar, i en la qual aquests nois, si segueixen treballant com ho estant fent, seran protagonistes.