.

.

TOTS 21

Enric Grangel, alcalde de Torredembarra

Enric Grangel, alcalde de Torredembarra

Després de l’elecció del socialista Enric Grangel com a alcalde de consens, el passat 31 de juliol al ple de Torredembarra, el govern de concentració ha anat perfilant les competències de cada regidoria. Mesos després dels canvis motivats per la detenció del ja ex alcalde Daniel Masagué, el cartipàs queda definit de la següent manera.

Grangel, a més de l’alcaldia, ostenta les regidories d’Organització interna i Recursos Humans. La seva mà dreta i futur alcaldable socialista, Jordi Solé, és el primer tinent d’alcalde i es responsabilitza de les àrees de Comunicació i Noves Tecnologies, Urbanisme i Ensenyament. Olga González tanca el bloc socialista amb les regidories de Governació, Benestar Social, Nouvinguts i Immigració.

Rosa Maria Guasch, única regidora de CiU no imputada en l’anterior govern, és la segona tinenta d’alcalde i actual regidora d’Obres i Serveis, Esports i Participació Ciutadana. El seu company de files, el nou regidor de CiU Octavi Solé, s’encarrega d’Hisenda.

La regidora del PP, Núria Gómez, és tercera tinenta d’alcalde i es fa càrrec de Turisme, Comerç, Promoció Econòmica, Joventut, Infància i Cooperació. També per part del PP, Salut Pública i Patrimoni són responsabilitats de Nuria Rubió. La quarta tinença d’alcaldia l’ocupa el republicà Eduard Rovira, que a més és el regidor de Cultura, Medi ambient i Platges.