.

.

TOTS 21

L’adquisió dels tres nous vehicles i dels punts de recàrrega han tingut un cost de 255.208,51 euros. Foto: Aigües de Reus

Aigües de Reus ha incorporat, al llarg d’aquest mes d’agost, tres vehicles elèctrics i, en qüestió de poques setmanes, en sumarà cinc més amb els corresponents sistemes de recàrrega. L’adquisió dels tres nous vehicles i dels punts de recàrrega han tingut un cost de 255.208,51 euros; una inversió que dona continuïtat a la renovació progressiva de la flota mòbil iniciada els darrers anys i que cal emmarcar en les polítiques de consolidació de la transició energètica i una gestió més eficient del cicle integral de l’aigua.

Aigües de Reus ja va incorporar set vehicles elèctrics al llarg de 2021, mentre que aquest 2022 haurà comprat un altre paquet de vuit vehicles (cinc furgonetes, un turisme i dos turismes lleugers). Un seguit d’adquisicions que, en tots els casos, ha comptat amb subvencions del Pla Move, una línia europea per al foment de la mobilitat eficient i sostenible.

La renovació de la flota de vehicles d’Aigües de Reus s’està fent de manera progressiva, amb l’objectiu que, a final d’any, l’empresa ja hagi electrificat un 70% de tots els vehicles que tenen una alternativa elèctrica al mercat.

Pel que fa als punts de recàrrega, se n’han habilitat en tres emplaçaments  diferents: en el magatzem que l’empresa té al polígon Agro-reus, a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR), a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) i al pàrquing de l’oficina central d’Aigües de Reus.

Redacció